English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Hola...για την γυναίκα

  Τι ξενερώνει τις γυναίκες βάση ζωδίου;
Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος, είναι ο στίχος του πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιού, που όλοι οι άνδρες το έχουν τραγουδήσει αλλά και επικροτήσει ! Ο σύνθετος τρόπος σκέψης αλλά και τα πολύπλοκα συναισθήματα μίας γυναίκας δύσκολα μπορούν να κατανοηθούν από έναν άνδρα που από τη φύση του αντιλαμβάνεται τα πράγματα πιο απλά! Η αστρολογία ρίχνει φως στην προσωπικότητα των γυναικών και μας απαντά σε ένα βασικό ερώτημα το οποίο ακούμε διαρκώς από τους άνδρες: «Τι ξενερώνει τελικά μία γυναίκα»;


Κριός
Η γυναίκα Κριός μπορεί να ξεκινήσει μία σχέση ή μία γνωριμία με μεγάλο ενθουσιασμό, όμως πολύ γρήγορα μπορεί να της φύγει το ενδιαφέρον της αν ο άνδρας που έχει δίπλα της δεν είναι αντάξιος των προσδοκιών της. Θα ξενερώσει με έναν άνδρα που δεν είναι πιο ισχυρός από την ίδια, που αδυνατεί να πάρει πρωτοβουλίες και να ακολουθήσει τους ρυθμούς της. Ωστόσο δεν μπορεί να αντέξει και στο πλάι ενός άνδρα «δυνάστη» που θα προσπαθήσει να της βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα της περιορίσει την αυτοέκφραση της.


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Θα κάνουμε ότι θες εσύ, πες το κι έγινε»:
Μπορεί στην αρχή της γνωριμίας και της σχέσης, να την γοητεύσει το γεγονός ότι μπορεί η ίδια να πάρει αποφάσεις, στην πορεία όμως θα βαρεθεί. Θέλει να έχει πλάι της έναν άνδρα που θα μπορεί να παίρνει και αυτός πρωτοβουλίες.

«Κουράστηκα με τις εξόδους, αν θέλεις χαλαρώνουμε στο σπίτι»:
Η γυναίκα Κριός όσο και ερωτευμένη να είναι δεν μπορεί να κλειστεί μέσα στο σπίτι.

«Τέρμα το γυμναστήριο αν θέλεις να τα πάμε εμείς οι δύο καλά»:
Εδώ γελάνε ...η γυναίκα Κριός δεν μπορεί ποτέ και για κανέναν να κόψει τις δραστηριότητές της. Ακόμα και αν το κάνει θα βαρεθεί τόσο πολύ, που στη συνέχεια θα ξενερώσει και με τη σχέση της!
Ταύρος
Δύσκολα η γυναίκα Ταύρος θα βαρεθεί τον άνδρα που έχει επιλέξει να είναι δίπλα της, γιατί η επιλογή της θα έχει προκύψει μετά από πολλή σκέψη αλλά και δοκιμασίες. Ωστόσο στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας ή ενός φλερτ, θα ξενερώσει αν διαπιστώσει ότι ο άνδρας που έχει απέναντί της είναι ασυνεπής, λεει ψεματάκια ή τα οικονομικά του είναι αρκετά προβληματικά και μαζί του δεν μπορεί να έχει μία καλή μελλοντική αποκατάσταση για γάμο και οικογένεια.


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
« Σε πειράζει να αναβάλουμε το σημερινό μας ραντεβού; Τώρα θυμήθηκα ότι είχα κανονίσει να βγω με τον φίλο μου για μπύρες»:
Φυσικά και την πειράζει, ο λόγος σου πρέπει να είναι συμβόλαιο και να είσαι απόλυτα συνεπής σε ότι της έχεις τάξει...

«Με μένα ξέχνα τα μονόπετρα, τους γάμους και τα βαφτίσια, αν θέλεις μόνο να περνάμε καλά»:
Μην περιμένεις να σου πει «Ok», απλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου, γιατί η Ταυρίνα δεν είναι υπέρ των ελεύθερων σχέσεων!

« Χρωστάω σε δάνεια, πιστωτικές και ο μισθός μου δεν φτάνει ούτε για τα βασικά. Ξέχνα τις διακοπές, τα λούσα και τη διασκέδαση»:
Αν η Ταυρίνα δεν μπορεί να βασιστεί πάνω σου, τότε αργά ή γρήγορα θα αγανακτήσει και θα ψάξει για κάτι άλλο!
Δίδυμος
Σύντομα θα αρχίσει να χασμουριέται μία γυναίκα Δίδυμος, στο πλάι ενός άνδρα που είναι ακοινώνητος, εσωστρεφής και που δεν του αρέσει να εξελίσσεται, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται. Αν το αρσενικό που έχει δίπλα της δεν καταφέρνει να την ερεθίζει εγκεφαλικά, τότε δεν βρίσκει κανένα απολύτως ενδιαφέρον και βαριέται! Η γυναίκα Δίδυμος δεν θα μπορούσε να δεχτεί την καταπίεση, την ζήλια και τις υπερβολικές απαιτήσεις!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
« Δεν βρίσκω το λόγο να μιλάμε στο τηλέφωνο 3 φορές την ημέρα, τι άλλο πια να πούμε, τα έχουμε εξαντλήσει όλα»!
Αν φίλε μου νομίζεις ότι δεν έχεις να πεις κάτι παραπάνω με μία γυναίκα Δίδυμο, τότε καλύτερα θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεις για κάτι άλλο.

«Μη μου το παίζεις εμένα ξύπνια, μάλλον δεν ξέρεις τι λες. Εγώ έχω δίκιο ότι και να πεις»:
Αν κάνεις το λάθος να αμφισβητήσεις τα λόγια της ή να χλευάσεις τις γνώσεις της ...τότε μην περιμένεις να μείνει για πολύ δίπλα σου!

«Θα κάνεις αυτό που σου λεω, αν θέλεις να τα πάμε καλά»:
Η γυναίκα Δίδυμος, δεν «σηκώνει» από τελεσίδικες κουβέντες, απειλές και ούτε μπορείς να την κάνεις του χεριού σου! Μόνο με την επικοινωνία και τη συζήτηση θα καταφέρεις να την φέρεις στα νερά σου. Αν προσπαθήσεις να τις επιβληθείς, το παιχνίδι είναι χαμένο!

Καρκίνος
Την παραμελείς; Την μειώνεις μπροστά σε τρίτους; Δεν τις δείχνεις τα συναισθήματά σου και λειτουργείς απόμακρα; Τότε η γυναίκα Καρκίνος, θα νιώσει δυστηχισμένη και όταν διαπιστώσει ότι η κατάσταση δεν αλλάζει, θα αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον της.Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Μαζί δεν μπορούμε να έχουμε κάτι παραπάνω από μία ελεύθερη σχέση»:
Αν νομίζεις ότι ξεκαθαρίζοντας ευθέως τη θέση σου, θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου και θα ενδώσει, τότε θα ανακαλύψεις πόσο λάθος είσαι. Η γυναίκα Καρκίνος θέλει αφοσίωση, τρυφερότητα και συναισθηματική σταθερότητα!

«Δηλαδή ποιος κανόνας το λεει ότι πρέπει να σε πάρω τηλέφωνο κάθε μέρα και ότι κάθε Σάββατο πρέπει να βρεθούμε»:
Η γυναίκα Καρκίνος, θέλει κάθε ώρα και στιγμή να παίρνει συναισθηματική επιβεβαίωση από το άνδρα που έχει δίπλα της. Αν δεν της τηλεφωνείς ή αν αμελείς να την βλέπεις, αργά ή γρήγορα θα την δεις να απομακρύνεται!

«Εντάξει, τρώγονται τα φαγητά σου αλλά δεν είναι και σαν της μαμάς μου»:
Της αρέσει να περιποιείται τον άνδρα που έχει δίπλα της, να του μαγειρεύει και να τον φροντίζει σαν να είναι μικρό παιδί. Αν κάνεις όμως το λάθος και την συγκρίνεις με τη μαμά σου, ή προσβάλεις τις ικανότητες της στην μαγειρική ...ετοιμάσου να δεις ένα άλλο πρόσωπο!
Λέων
Η λαμπερή Λιονταρίνα, δεν μπορεί να αντέξει στο πλάι της έναν άνδρα που θα είναι μίζερος, τσιγκούνης ή αρκετά φλερτατζής! Αν λοιπόν βαριέσαι τις εξόδους, τα ταξίδια και την διασκέδαση ή δεν θυμάσαι την επέτειο, τα γενέθλια και τη γιορτή της και φλερτάρεις αδιάκοπα με άλλες, η Λιονταρίνα θα αρχίσει σιγά – σιγά να σε περιφρονεί.Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό τσίμπησες κάποια κιλάκια! Αυτή η κοπέλα του φίλου μου του Κώστα, χτυπιέται με τις ώρες στα γυμναστήρια, αλλά έχει ένα κορμί λαμπάδα»:
Έθιξες την εμφάνισή της που με τόσο πολύ κόπο προσπαθεί να την διατηρεί στην εντέλεια; Η Λιονταρίνα θα σε κολλήσει στον τοίχο & αν συνεχίσεις να την προσβάλλεις, όχι μόνο θα ξενερώσει, αλλά θα σε κάνει να το μετανιώσεις πικρά!

Την ημέρα των γενεθλίων της : «Εντάξει μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Ξέχασα τα γενέθλιά σου, δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό»:
Αν δεν είναι σημαντικά τα γενέθλία της Λιονταρίνας σου για σένα, τότε σε λίγο καιρό δεν θα της είσαι ούτε και εσύ σημαντικός!

«Πωπω ρε παιδί μου, τι γυναικάρες είναι αυτές που κυκλοφορούν γύρω μου. Θέλει κάποιος να Αγιάσει και δεν μπορεί»:
Βρίσκεται έξω για διασκέδαση και κοιτάς σαν ξερολούκουμο κάθε θηλυκό, παραμελώντας τη Λιονταρίνα σου; Το βέβαιο είναι ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να την κοιτάξει και αυτή πολύ γρήγορα θα ξενερώσει μαζί σου !Παρθένος
Η γυναίκα Παρθένος χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον της απέναντι στον άνδρα που είναι ασυνεπής, επιπόλαιος και δεν περιποιείται την εμφάνισή του. Αν λοιπόν την στήνεις στα ραντεβού σας, δείχνεις πώς δεν σέβεσαι τη σχέση σας και όταν συναντιέστε είσαι αξύριστος και ατημέλητος ...τότε να περιμένεις ότι το ενδιαφέρον της δεν θα παραμείνει το ίδιο!Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
Μετά το πρώτο ραντεβού: «Τι θα λεγες να έρθεις από το σπίτι μου να κάνουμε τρελίτσες»;
Μπορεί να έχεις καταφέρει να της ξυπνήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον , όμως δεν είναι πρόθυμη να ενδώσει ερωτικά αν δεν έχεις καταφέρει να κερδίσεις πρώτα την εμπιστοσύνη της! Αν λοιπόν μετά το πρώτο σας ραντεβού, αρχίσεις τις «ανήθικες» προτάσεις, τότε θα σκεφτεί ότι είσαι επιπόλαιος και δεν θα ξανά ασχοληθεί!

«Τώρα τον χειμώνα δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα μπάνιο και να ξυρίζομαι, αν θες κάποιον που να είναι συνέχεια στην τρίχα, τότε βρες κανένα άλλο κορόιδο»:
Δεν φόρεσες την κολόνια σου; Άφησες αξύριστο το προσωπάκι σου ή το μαλλί σου είναι εντελώς απεριποίητο και περιμένεις η γλυκιά Παρθένος να νιώσει ερωτική έλξη; Σίγουρα θα αποτύχεις, θα ξενερώσει από τα πρώτα λεπτά.

Σε ρώτα για την δουλειά σου αλλά και για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις για την καριέρα και τα οικονομικά σου, και εσύ απαντάς: «Μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε....Θα θελα πολύ να μην δουλεύω, όσο για τα λεφτά, εντάξει μωρέ δεν χρειάζεται να ζοριστούμε κιόλας, έχω και κάποιες πιστωτικές...εξάλλου όλοι χρωστάμε»:
Το έχασε το παιχνίδι φίλε μου αν δείξεις ότι δεν υπολογίζεις το χρήμα ή ότι δεν έχεις διάθεση για πρόοδο στη δουλειά σου! Η γυναίκα Παρθένος εκτός από ότι θα στραβομουτσουνιάσει ενδέχεται να μην σου δώσει καμία επιπλέον ευκαιρία!Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός ξενερώνει όταν ο άνδρας δίπλα της γίνεται πιεστικός, ζηλιάρης ή έχει πολλά νεύρα που τα ξεσπάει στη σχέση! Αν συμπεριφερθείς απέναντί της με απαιτητικό τρόπο και της επιβάλεις τις επιθυμίες σου, με επιβλητικό αλλά επίμονο τρόπο, θα αρχίσει να απομακρύνεται!
Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα, για αυτό το καλό που σου θέλω είναι να κόψεις τα πολλά – πολλά με τον κολλητό σου»:
Η γυναίκα Ζυγός είναι αρκετά κοινωνική, έχει αρκετές παρέες και φυσικά οι φίλοι της είναι και άντρες. Αν προσπαθήσεις να την αποκόψεις από τις φιλίες της, δεν θα είναι ευτυχισμένη και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρει τον αντικαταστάτη σου!

«Απορώ γιατί κάθεσαι ντύνεσαι και στολίζεσαι συνέχεια σαν να ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο! Μήπως τρέχει τίποτα; Κομμένα τα μίνι και τα ντεκολτέ»:
Η γυναίκα Ζυγός είναι κοκέτα, της αρέσει να ντύνεται και να στολίζεται και να είναι πάντα όμορφη. Νιώθει την ανάγκη πάνω από όλα για τον εαυτό της, να διατηρεί μία προσεγμένη και ελκυστική εμφάνιση. Μην την κάνεις λοιπόν να χάσει τον εαυτό της ...γιατί μετά θα την χάσεις!

«Όλος ο μισθός σου φεύγει στα Hondos, αν θέλεις να κάνουμε οικογένεια θα πρέπει να σταματήσεις τα λούσα και τις πολυτέλειες»:
Μπορεί να είναι αρκετά σπάταλη και να της αρέσει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, όμως αυτό είναι ένα «χούι» της που δεν θα το ξεπεράσει ποτέ! Δεν θα θελήσει να έχει για πάντα δίπλα της έναν άντρα, που της βάζει φρένο στην καταναλωτική της μανία!Σκορπιός
Μπορεί στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας και σχέσης, η γυναίκα Σκορπιός να βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτικό έναν άνδρα που της αφήνει ένα μυστήριο να πλανιέται στον αέρα, ή την κάνει να ζηλεύει, όμως στην πορεία και στην εξέλιξη του δεσμού, τα πράγματα αλλάζουν. Ξενερώνει με τα ψέματα, την κοροϊδία, την απάτη, την έλλειψη σταθερότητας και ασφάλειας.Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
Έχεις κανονίσει ραντεβού μαζί της και ξαφνικά σου προτείνουν τα φιλαράκια σου να πάτε για μπύρες, της τηλεφωνείς λοιπόν και της λες : «Βρε μωρό μου, με πονά το κεφάλι μου απόψε, θα κοιμηθώ νωρίς, αν είναι τα λέμε αύριο».
Το ίδιο βράδυ σε συναντά τυχαία, ενώ είσαι με την παρέα σου και τα πίνετε! Μπορεί να μην σου πει τίποτα, το βέβαιο είναι ότι θα ξενερώσει και στη συνέχεια θα σου είναι και αυτή όλο δικαιολογίες!

Την κοιτάζεις όλο νόημα και της λες «Αγάπη μου, είσαι η μοναδική γυναίκα της ζωής μου, θέλω να είμαστε για πάντα μαζί ...δεν έχω μάτια για κάτι άλλο»...
.στη συνέχεια σε πιάνει στα πράσα να ανταλλάσσεις ροζ μηνυματάκια ή να φλερτάρεις με κάποια άλλη γυναίκα! Μην περιμένεις να σου δώσει δεύτερη ευκαιρία, θα διαγράψει αυτόματα όλα τα συναισθήματα που έτρεφε για σένα και θα σε εκδικηθεί με την αδιαφορία της!

«Θα σου μιλήσω ειλικρινά, έχω βαρεθεί πλέον το κρεβάτι μαζί σου, νομίζω ότι με παραμελείς και δεν είσαι μαζί μου όπως πρώτα»:
Μειώνεις τις ερωτικές ικανότητες της γυναίκας Σκορπιού; Αυτό που σίγουρα θα σου απαντήσει είναι «Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα»!
Τοξότης
Η γυναίκα Τοξότης ξενερώνει όταν με έναν άνδρα δεν έχουν τις ίδιες απόψεις ή παρόμοια ενδιαφέροντα. Χάνει κάθε ενδιαφέρον όταν οι απόψεις του συντρόφου της είναι «κολλημένες»! βαριέται στο πλάι ενός άνδρα που δεν έχει προσωπική ζωή και δραστηριότητες.
Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Να πάμε ταξιδάκι;;; Ξέχασέ το, καλά είμαστε και στο σπίτι μας»:
Η γυναίκα Τοξότης είναι ταξιδιάρα και της αρέσουν οι μικρές αποδράσεις από την πόλη. Αν δεν είσαι πρόθυμος να ξεφεύγεις μαζί της από την ρουτίνα της καθημερινότητας, τότε σίγουρα θα βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια!

«Βρες παραπάνω χρόνο για μένα, θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί»:
Έχεις τόσες πολλές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, που θεωρεί πολύ βαρετό να ασχολείται διαρκώς μόνο μαζί σου και με τη σχέση σας. Αν την πιέσεις να αποχωριστεί τις αγαπημένες της συνήθειες θα προτιμήσει να αποχωριστεί εσένα.

«Απομάκρυνε το σκυλάκι σου από κοντά μου, σιχαίνομαι τα ζώα, διάλεξε ή εμένα ή τον Κούκι»:
Η γυναίκα Τοξότης είναι φιλόζωη! Θα σχηματίσει πολύ άσχημη άποψη αν διαπιστώσει ότι δεν έχεις φιλικές διαθέσεις και εσύ για τα ζώα. Αν της θέσεις και το τελεσίδικο να επιλέξει ανάμεσα σε σένα και το ζωάκι της, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα σε προτιμήσει!Αιγόκερως
Η γυναίκα Αιγόκερως ξενερώνει με τους άνδρες που έχουν πολύ φιλελεύθερες ιδέες. Μισεί την ασυνέπεια και την έλλειψη στόχων φιλοδοξιών και προγράμματος στη ζωή. Αν καταλάβει ότι στη ζωή σου επικρατεί χάος, μην περιμένεις να σου δώσει και τόση πολύ σημασία.
Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Θέλω μία σχέση μόνο για να περνάμε καλά, δεν σκέφτομαι το μέλλον»:
Να περάσει καλά μόνος σου αγοράκι μου, θα σου απαντήσει η Αιγοκερίνα! Της φαίνεται βαρετό να έχει δίπλα της έναν άνδρα που σκέφτεται μόνο το σήμερα και όχι το αύριο. Προσβάλλεται όταν ένας άνδρας δεν θέλει μελλοντική πορεία μαζί της.

«Θέλω να μείνω αιώνια εργένης! Τα παιδάκια με εκνευρίζουν και η οικογένεια δεν είναι στα σχέδιά μου»:
Ο προορισμός της Αιγοκερίνας είναι να γίνει σύζυγος και μητέρα. Δεν μπορεί ούτε στιγμή να βρεθεί στο πλάι ενός άνδρα, που δεν σκέφτεται ποτέ του να κάνει οικογένεια. Ακόμα και αν ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που αγαπά την οικογενειακή ζωή!

«Να προγραμματίσουμε από τώρα τι θα κάνουμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα; Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ μακρινά»:
Η γυναίκα Αιγόκερως είναι οργανωτική, σκέφτεται πάντα μπροστά και θέλει στη ζωή της να επικρατεί πρόγραμμα. Αν εσύ είσαι της τελευταίας στιγμής, αργά ή γρήγορα θα την κουράσεις!
Υδροχόος
Η γυναίκα Υδροχόος ξεκινά να χασμουριέται όταν βλέπει έναν άνδρα να κάθεται διαρκώς μπροστά από την TV με την πιτζάμα και τις παντόφλες, χωρίς να δείχνει κανένα ενδιαφέρον για περιπέτεια, κοινωνική ζωή, διασκέδαση!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Δεν νομίζεις ότι πρέπει να μαζευτείς λίγο; Ο νους σου είναι μονάχα στις εκδηλώσεις και στα σούρτα φέρτα»:
Η γυναίκα Υδροχόος ανανεώνεται όταν συμμετέχει σε δραστηριότητες, σε συλλόγους και όταν έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο. Της αρέσει η παρέα, η διασκέδαση και απεχθάνεται την κλεισούρα στο σπίτι. Αν προσπαθήσεις να της τα στερήσεις όλα αυτά, γρήγορα θα την στερηθείς!

Ενώ έχετε πάει για περίπατο, σε βλέπει ξαφνικά να πετάς στο δρόμο σκουπίδια ή να μιλάς απότομα σε ένα παιδάκι που ζητιανεύει.
Αμέσως θα την δεις να αλλάζει το ύφος της και να αγριεύει. Αν της απαντήσεις : «Εντάξει μωρέ, πώς κάνεις έτσι, δεν νομίζεις ότι γίνεσαι υπερβολική», θα κάνεις μαζί της τον τελευταίο σας καβγά. Η γυναίκα Υδροχόος έχει πολλές κοινωνικές ευαισθησίες …το ίδιο επιθυμεί και από τον άνδρα που την συνοδεύει!

«Διάλεξε τι θες, θα είμαστε φίλοι ή εραστές, γιατί και τα δύο δεν γίνεται»:
Πολλές φορές μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι ο κολλητός της φίλος, ενώ εσύ προτιμάς να είναι η κοπέλα σου και δεν συμφωνείς ότι μπορείτε να είστε φιλαράκια. Αν της θέσεις το δίλημμα να διαλέξει αν προτιμά να είστε φίλοι ή εραστές, τότε σίγουρα θα σε κρατήσει ως φίλο, γιατί δίνει μεγαλύτερη αξία στη φιλία!Ιχθύς
Η γλυκιά Ιχθύς αποφεύγει την μοναξιά στα αισθηματικά της, γι’αυτό και όταν ξενερώνει με έναν άνδρα, υποχωρεί και κάνει συμβιβασμούς μέχρι να βρει τον αντικαταστάτη του. Αν την αποπέρνεις, πληγώνεις τα συναισθήματά της και δεν της συμπεριφέρεσαι με τρυφερότητα και αγάπη, σίγουρα θα αρχίσουν τα ματάκια της να ψάχνουν για κάτι άλλο …Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Είσαι πολύ γλυκανάλατη. Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια αγκαλίτσες και φιλάκια»:
Μετά από μία τέτοια ατάκα, ετοιμάσου να την παρηγορήσεις γιατί θα ξεσπάσει σε γοερά κλάματα. Αν δεν της δείχνεις την αγάπη σου με τρυφερότητα, σύντομα θα αναζητήσει κάτι άλλο …

«Με πιέζεις ασφυκτικά με την αγάπη σου. Προσγειώσου στην πραγματικότητα, δεν ζούμε σε παραμύθι»:
Συμβιβάσουμε το γεγονός ότι η συναισθηματική Ιχθύς, θέλει να ζει το ρομάντζο της! Αν απεχθάνεσαι τους ρομαντισμούς, αλλά και τον υπερβολικό συναισθηματισμό της, τότε και αυτή από την πλευρά της θα αρχίσει να απομακρύνεται …

«Κλάψε όσο θέλεις, εγώ δεν αλλάζω! Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα είμαι»:
Αδιαφορείς όταν στεναχωριέται; Την απομακρύνεις; Δεν έχεις την διάθεση για να προσπαθήσεις για τη σχέση σας; Κάποιος άλλος θα βρεθεί διαθέσιμος να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που της αφήνεις….


__________________________________________________________________________________

Να πω ναι στα extensions μαλλιών; 


Αν μου πείτε οτι δεν έχετε ζηλέψει ούτε μια φορά τα μακρυά, πλούσια, με όγκο μαλλιά της φίλης, συναδέλφου, συμφοιτήτριας, γνωστής σας...μάλλον πρόκειται για ψεματάκι. 

Αυτές που ανήκετε στην κατηγορία "δαγκωτό κοντό μαλλί" τότε δεν αντιμετωπίζετε κανένα τέτοιο δίλημμα. Όσες όμως βαρεθήκατε να μετράτε πόντο- πόντο το μάκρος των μαλλιών σας κάθε μήνα, έχετε κάθε λόγο να αναρωτιέστε: Να πω ναι ή οχι τελικά στα εξτένσιον; 

Πρόκειται για μια διαδικασία σχετικά εύκολη και όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο διαδεδομένη. Το μόνο που χρειάζετε να αποφασίσετε είναι το χρώμα, το μήκος και την ποιότητα της τρίχας. 

Πες "ναι" στις τρέσες με κλιπ

Διάλεξε το μήκος, το χρώμα αλλά και την ποιότητα της τρίχας και τοποθέτησέ την εύκολα και γρήγορα στα μαλλιά σου χωρίς καμία επιβάρυνση. Μεταμορφώσου σε Ραπουνζέλ από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος αλλά και χωρίς να ταλαιπωρήσεις  τα φυσικά μαλλάκια σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το πως θα τοποθετήσεις την τρέσα για να υπάρχει ομοιομορφία στο αποτέλεσμα. Διατίθεται σε κυματιστό, ίσιο και σγουρό μαλλί καθώς και σε συνθετική αλλά και φυσική τρίχα.

Πες ναι στην τρέσα που ράβεται:

Αν φοβάσαι πως δεν θα τα καταφέρεις με το "βάλε - βγάλε" της τρέσας με κλιπ τότε δεν έχεις παρά να την ράψεις στην τούφα των μαλλιών σου. Η κομμώτρια αναλόγως με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών σου θα σε ενημερώσει για το πόσες τούφες θα χρειαστείς.

Σκέψου καλά πριν καταλήξεις στα εξτένσιον:

Τα εξτένσιον γίνονται ένα με την φυσική σου τρίχα και χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση αν θες να μην ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σου. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες περιποίησης των extension και μην παραμελήσεις την αφαίρεσή τους στο διάστημα που θα σου συστήσει ο/η κομμωτής/τρια.

Προσοχή!


Απαγορεύεται η χρήση σεσουάρ ή οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρικής συσκευής παραγωγής θερμότητας στα σημεία συγκόλλησης του φυσικού μαλλιού με τα extensions, προς αποφυγή αποκόλλησης του extension.

Στο λούσιμο θα πρέπει να ξεχωρίζεις τα μαλλιά σου σε μικρές τούφες με σκοπό να ξεμπερδευτούν καλά χωρίς να βάλεις conditioner στις ενώσεις των εξτένσιον.

Ο,τι κι αν αποφασίσεις να θυμάσαι πως...η προσωπικότητά σου είναι αυτή που θα τραβήξει τα βλέμματα! 


 

 

__________________________________________________________________________ 

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για...τον άντρα των ονείρων σας. 

ΚΡΙΟΣ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Οι ΚΡΙΟΙ προορίζονται να κυβερνούν τους άλλους ή τον εαυτό τους. Αγαπούν την ανεξαρτησία, τη διοίκηση, την αρχηγία. Είναι φιλόδοξοι, τολμηροί και επίμονοι. Ευέξαπτοι, όταν τους αντιστέκονται, ξεχνούν ωστόσο εύκολα το θυμό τους. Θαυμάζουν τις επιστήμες και τη φιλοσοφία. Προκόβουν σε δουλειές που απαιτούν γρήγορη ενέργεια, αποφασιστικότητα, τεχνική ικανότητα και υπευθυνότητα. Φιλοδοξία, δραστηριότητα, θάρρος, αυθορμητισμός, θέρμη, μαχητικότητα, εφευρετικότητα.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Μέτριο ή υψηλό ανάστημα, λεπτό σώμα, μακρύ πρόσωπο και λαιμός, φαρδύ μέτωπο, άτονο πηγούνι. Πυκνά φρύδια, ματιά γκριζογάλανα, σκληρά μαλλιά ανοιχτά ή σκούρα, που κάποτε φαλακραίνουν στους κροτάφους.


ta


ΤΑΥΡΟΣ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: επίμονη, αυτάρκης φύση, ικανός να δουλεύει σκληρά για να πετύχει. Τύποι γενικά αγαθοί, γίνονται μαινόμενοι ταύροι, όταν τους προκαλέσουν. Πολύ ανθεκτικοί, πρακτικοί, ειλικρινείς, άξιοι εμπιστοσύνης, έχουν καλές οργανωτικές ικανότητες. Αγαπούν τη φύση, την τέχνη, τη μουσική και τη λογοτεχνία. Προσεκτικοί, σταθεροί, τελειώνουν ότι αρχίζουν. Καλοί διευθυντές επιχειρήσεων, κυρίως σε δουλειές που αφορούν τη γη και τα προϊόντα της. Υπομονετικοί, σταθεροί συντηρητικοί, αποφασισμένοι, πεισματάρηδες, φιλόδοξοι, αλλά και κοινωνικοί, εγκάρδιοι, καλοί δουλευτές. Μπορεί κάποτε να γίνουν παράλογοι και ξεροκέφαλοι. Όταν θυμώνουν, δεν τους σταματάει τίποτε. Οι κατώτεροι τύποι, είναι τεμπέληδες και φιλήδονοι.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: μέτριο ή κοντό ανάστημα, μάλλον παχουλοί και σκυφτοί, πρόσωπο και σώμα τετράγωνο, χονδρός λαιμός, μεγάλο μέτωπο, μύτη και στόμα. Σκούρα μάτια, μαλλιά κυματιστά ή σγουρά καστανά. Στρογγυλά μάτια, χοντρά και κοφτά χέρια.


gem


ΔΙΔΥΜΟΙ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: φιλόδοξοι, περίεργοι, ερευνητικοί και πειραματιστές. Επιδέξιοι, δραστήριοι, ικανοί να κυνηγήσουν 2-3 δουλειές μαζί. Συμπαθητικοί, ευαίσθητοι, διαισθητικοί, ιδεαλιστές, ευφάνταστοι. Αγαπούν την περιπέτεια, τις επιστήμες, τη μόρφωση. Μερικές φορές είναι ανήσυχοι, νευρικοί ή δειλοί, αναποφάσιστοι και ευερέθιστοι. Η ανεργία και το καθήκον, τους εκνευρίζει. Κατά κανόνα είναι πολύ έξυπνοι, προοδευτικοί, εφευρετικοί και έχουν λογοτεχνικές και διαλεκτικές ικανότητες. Μαθαίνουν εύκολα, αγαπούν το διάβασμα και το γράψιμο, είναι περίεργοι, αποκτούν καλή μόρφωση. Επιδέξιοι, ζωηροί, εφευρετικοί, αγαπούν τη μουσική, το σχέδιο και τη ζωγραφική, τις ξένες γλώσσες, το χορό, τα ταξίδια και τις εφευρέσεις. Μερικές φορές, είναι ντροπαλοί και αποτραβηγμένοι.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: ψηλοί, λεπτοί, ευλύγιστοι. Ζωηρό περπάτημα. Μακριά χέρια και δάχτυλα, λεπτά χαρακτηριστικά, μακροπρόσωποι, αιματώδεις.


 can


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: ευμετάβλητοι, ευαίσθητοι και ακοινώνητοι, ασταθείς στις δουλειές τους. Έχουν πολύ φαντασία, συναισθηματικοί, αγαπούν την οικογένεια. Δυνατή μνήμη. Οικονόμοι, λιτοδίαιτοι, θέλουν να αποκτήσουν τα αγαθά της ζωής. Διακριτικοί και διπλωμάτες, από φόβο μήπως γελοιοποιηθούν. Αγαπούν τα ωραία τοπία, το ρομαντισμό, την περιπέτεια. Έχουν ψυχικές και διαισθητικές ικανότητες (μέντιουμ), είναι πολύ ευσυνείδητοι, προσαρμόζονται στις νέες ιδέες. Επιδιώκουν εναλλασσόμενες δουλειές, π.χ. βουλευτές. Αγαπούν το νεωτερισμό, την ποικιλία και τα ταξίδια, αν και είναι αφοσιωμένοι στο σπιτικό τους. Επιδιώκουν τη δημόσια ζωή. Επιδιώκουν την ιδιοκτησία, είναι επιφυλακτικοί, προσεκτικοί με τα χρήματα, συμπαθητικοί και αλλάζουν εύκολα. Τύποι ψυχικοί και διαισθητικοί.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: μέτριο ανάστημα, τάση για πάχος, κάποτε αργό και βαρύ περπάτημα. Στρογγυλό πρόσωπο, φουσκωτά μάγουλα, τάση για προγούλι, πλατιά μύτη που εξέχει στην άκρη. Γκρίζα ή ανοιχτά μπλε μάτια, λευκό δέρμα, πλατύ στήθος, μικρά χέρια και πόδια.


leo 


ΛΕΩΝ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: καλοκάγαθοι, φιλοσοφικοί, γενναιόδωροι, ευγενικοί, ειλικρινείς, ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, αυθόρμητοι και επιδεικτικοί. Έχουν πολύ πίστη, ελπίδα και αντοχή. Είναι δραστήριοι και σπαταλούν ενεργητικότητα σε ζητήματα που τους ενδιαφέρουν. Στον έρωτα φλογεροί, αληθινοί και γεμάτοι πάθος. Φιλάνθρωποι, ευσυνείδητοι, έντιμοι και εφευρετικοί. Αυταρχικοί, αγαπούν να κυβερνούν. Συνήθως είναι αρχηγοί στο κοινωνικό τους περιβάλλον. Αν και καλόγνωμοι, θυμώνουν εύκολα, αλλά γρήγορα συγχωρούν. Έχουν υψηλά ιδανικά. Πρόθυμα δέχονται και κάνουν χάρες και τελικά είναι τυχεροί. Πετυχαίνουν όταν έχουν πάρει υπεύθυνες θέσεις. Φιλόδοξοι, γενναιόδωροι, τίμιοι, ειλικρινείς, θερμοί, με ζεστή καρδιά. Άφοβη, αυθόρμητοι, αποφασιστικοί, εργατικοί και ευσυνείδητοι. Αγαπούν τη δύναμη, τις διακρίσεις, την τέχνη. Είναι εύθυμοι και αισιόδοξοι.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: φαρδιοί ώμοι, μεγάλα κοκάλα και μυς, ψηλοί, καλοσχηματισμένοι από τη μέση και πάνω, λεπτή μέση, σουβλερά γόνατα, ίσιο σώμα. Αμαλία μαλακά και κυματιστά, συνήθως ανοιχτόχρωμα, με τάση για φαλακρά. Μεγάλο στρογγυλό κεφάλι, γκρίζα ματιά, κόκκινα μάγουλα. 


v 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: μετριόφρονες, συντηρητικοί, στοχαστικοί, φιλόπονοι. Ζητούν τον πλούτο, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βάλουν χρήματα στην άκρη. Πολύ δραστήριοι, δεν ικανοποιούνται εύκολα, μαθαίνουν γρήγορα και πρόθυμα. Ανθεκτικοί, φαίνονται νεότεροι από τα χρόνια τους. Ευαίσθητοι, συχνά στενοχωριούνται. Προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Φροντίζουν πολύ για τα δικά τους και τα ξένα συμφέροντα, είναι διπλωμάτες και έξυπνοι. Επιφυλακτικοί, οικονόμοι, πρακτικοί, προβλεπτικοί. Πρέπει να αποφεύγουν τα ποτά και τη ζωική τροφή. Τους χρειάζεται δίαιτα, για να διατηρήσουν την υγεία τους. Προτιμούν επίβλεψη εργασιών οικονομικής και εμπορικής φύσεως, καθώς και γεωργικές επιχειρήσεις. Γερό, ζωηρό μυαλό, φιλομαθείς, κριτικοί, σκεπτικοί, μεθοδικοί, εφευρετικοί. Κάποτε αναποφάσιστοι, αλλά συνήθως ακριβείς, αν και νευρικοί και χωρίς αυτοπεποίθηση. Έχουν αντίληψη και λίγη διαίσθηση.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: μέτριο ή κάπως ψηλότερο ανάστημα, λίγο παχουλοί, καλοσχηματισμένοι. Πρόσωπο οβαλ, σγουρά μαλλιά, ματιά και δέρμα. Ίσια μύτη, ζωηρό βάδισμα.


 lib


ΖΥΓΟΣ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: αγαπούν τη δικαιοσύνη, την τάξη, την γαληνή και την αρμονία. Πολύ ευγενικοί και ευχάριστοι. Θυμώνουν γρήγορα, αλλά τους περνάει. Αγαπούν κάθε είδους ομορφιά στη φύση, την τέχνη, την μουσική, τη λογοτεχνία και είναι πάντα πρόθυμοι σε ραφιναρισμένες συντροφιές με ευχάριστους και κεφάτους ανθρώπους. Συμπαθητικοί, καλοί, γενναιόδωροι, ιδεαλιστές, καλλιτέχνης, ευπροσάρμοστοι, δημιουργικοί, διαισθητικοί και εμπνευσμένοι. Θαυμάζουν την ευπρέπεια και είναι φιλόδοξοι. Αντιπαθούν τις βρώμικες δουλειές, την ακαταστασία και τη διαμάχη. Επιδιώκουν επαγγέλματα που απαιτούν ταλέντο και είναι πολύ ικανοί σε αυτά. Καλές διανοητικές ικανότητες, οξεία αντίληψη και προβλεπτικότητα, φαντασία και καλλιτεχνική διάθεση. Καλόγνωμοι, αισιόδοξοι, εύθυμοι, ανθρωπιστές, δίκαιοι, ταχτικοί. Συνήθως ερωτιάρηδες ή εραστές, αλλά άστατοι. Τους αρέσει το καλό ντύσιμο, είναι μοντέρνοι, αγαπούν τις εμφανίσεις σε συγκεντρώσεις. Επίσης αγαπούν τα ωραία υφάσματα και τα κοσμήματα.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: καλοκαμωμένο σώμα, ψηλοί και λεπτοί στα νιάτα τους, αλλά παχαίνουν αργότερα. Ίσια μαλλιά, καστανά ή μαύρα, μπλε ή καστανά μάτια, στρογγυλό ή οβαλ πρόσωπο, κανονικά χαρακτηριστικά, έχουν συχνά πλακάκια. Νεανική εμφάνιση, καλό δέρμα.


sc 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: επιφυλακτικοί, πείσμονες, αποφασιστικοί και κρυφοί, με κάποια τάση στην καχυποψία, την αμφιβολία και τον τσουχτερό σαρκασμό. Γρήγοροι στη σκέψη, στα λόγια και στη δράση, ξύπνιοι, ζόρικοι και θετικοί. Συχνά είναι απότομοι, βίαιοι και τους αρέσει ο καυγάς. Ωστόσο, αποκτούν αξιόλογους φίλους. Έχουν προσόντα που τους ανεβάζουν σε υψηλές θέσεις. Πετυχαίνουν με πονηριά και δύναμη θέλησης ή στην ανάγκη, με την βία. Ικανοί σαν μηχανικοί, έχουν κατασκευαστικές ( ή καταστρεπτικές ) ικανότητες. Τους αρέσουν τα ταξίδια και η ανίχνευση μυστηρίων ή απόκρυφων πραγμάτων. Αν και αγαπούν την πολυτέλεια, μπορούν να ζήσουν πολύ λιτά. Γίνονται αστυνομικοί, ντετεκτιβς, χημικοί, χειρουργοί και εργολάβοι και είναι ικανοί στο να κάνουν πράγματα, που χρειάζονται μυθική δύναμη ή επιθετικότητα. Γρήγοροι, διεισδυτικοί, πονηροί, κριτικοί, δυνατή θέληση και αποφαστικοτητα. Σίγουροι, θρασείς, με έμμονες ιδέες. Δύσκολα επηρεάζονται και υποχωρούν. Πεισματάρηδες, δραστήριοι, πολύ άγριοι όταν θυμώνουν. Αναζητούν να ανιχνεύσουν το μυστήριο. Μερικοί γίνονται πολύ καλοί επιχειρηματίες, εργολάβοι και λοιπά. Καλοί αξιωματικοί στρατού, ναυτικού, εργάτες ή έμποροι σε υγρά. Τάση για επιστημονική ή χειρουργική δουλειά.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: μέτριο ή λίγο κοντό ανάστημα, τάση για πάχος, συχνά τετράγωνο πρόσωπο και σώμα. Πυκνά σκούρα σγουρά μαλλιά, μέτωπο που εξέχει, αετίσια μύτη, σκούρο δέρμα.


 sag


ΤΟΞΟΤΗΣ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: κεφάτοι, ξύπνιοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και φιλάνθρωποι. Αγαπούν την ελευθερία, την ανεξαρτησία, δεν ανέχονται αφεντικά, ούτε διαταγές, αλλά συνήθως είναι καλόκαρδοι και τίμιοι. Ειλικρινείς, άφοβοι, αυθόρμητοι, επιδεικτικοί, νευρικά δραστήριοι, φιλόδοξοι, ενεργητικοί, αποφασιστικοί. Προκαλούν τη συμπάθεια και την αγάπη. Καλοί υπολογιστές, προβλεπτικοί, προφητικοί. Αν και φαίνονται απότομοι, σπάνια πέφτουν έξω. Μερικές φορές είναι ανήσυχοι και νευρικοί. Σέβονται τα έθιμα, αγαπούν τα σπορ και τα ζώα, τα νομικά, την ιατρική και τη φιλοσοφία. Στις δουλειές, είναι δραστήριοι και επιθετικοί, προοδευτικοί και ωφελιμιστές. Τελειώνουν γρήγορα τις συναλλαγές, τραβούν κατά ευθείαν στο σκοπό τους. Τους αρέσουν οι μεγάλες δουλειές και επιχειρήσεις. Γενναιόδωροι, καλόκαρδοι, δίκαιοι, ειλικρινείς, εύθυμοι, φιλικοί. Δραστήριοι, συμπαθητικοί, ανθρωπιστές, αυθόρμητοι. Τάση για φιλοσοφία, νομικά, ιατρική ή θρησκεία. Αγαπούν τα ταξίδια και τα σπορ.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: ψηλοί, λεπτοί, καλοφτιαγμένοι, λίγο σκυφτοί. Μακρύ οβαλ πρόσωπο, στρογγυλό μέτωπο, εκφραστικά γαλανά ή τσαγαλιά ματιά. Λευκό δέρμα, καστανά μαλλιά, με τάση φαλάκρας στους κροτάφους. Τάση να σέρνουν ή να κτυπούν τα πόδια.


 cap


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: σοβαροί, ήσυχοι, σκεπτικοί, στοχαστικοί, αξιοπρεπείς, φροντίζουν καλά τις υποθέσεις τους. Προσεκτικοί, επιφυλακτικοί, οικονομικοί και πρακτικοί, συνήθως ενεργούν αφού σκεφτούν καλά. φιλόξενοι και επίμονοι, εργάζονται σκληρά, χωρίς να απογοητεύσουν. Πιάνουν τις ευκαιρίες, προπάντων στις δουλειές. Έχουν οργανωτική ικανότητα, επίμονοι, υπολογιστές και συγκεντρωμένοι. Είναι ικανοί να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν σημαντικά προγράμματα. Δεν είναι επιδεικτικοί, ούτε πρόθυμοι να δείξουν τη συμπάθεια τους. Προτιμούν ιδέες αντί για λόγια και πράξεις αντί για υποσχέσεις. Είναι δραστήριοι και οικονόμοι. Σέβονται τη θρησκεία, ενδιαφέρονται για τη θεολογία και εκβαθύνουν πολύ σε κάθε επιστημονικό θέμα που αναλαμβάνουν. Αν ο ΚΡΟΝΟΣ που κυβερνά τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ, είναι σε δυσμενή θέση στο ωροσκόπιο, συναντούν πολλές καθυστερήσεις και απογοητεύσεις και έχουν την τάση να υποχωρήσουν στις δυσκολίες. Επίσης εμποδίζονται άπονο κακή υγεία. Προκόβουν σε αγροτικές δουλειές, καθώς και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Πεισματάρηδες, φιλόδοξοι, επιφυλακτικοί, σκεπτικοί, κρυφοί. Ήσυχοι, ψυχροί, έξυπνοι, ευμετάβλητοι, ιδιότροποι, υπολογιστές. Διψούν για πλούτο, δύναμη, αξιώματα και έχουν την τάση να φροντίζουν για τον εαυτό τους. Ικανοί στην διεύθυνση και οργάνωση. Πετυχαίνουν με την επιμονή δραστηριότητα, όχι με σπασμωδικές προσπάθειες.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: μέτριο ή μικρό ανάστημα. Ελαττωματικό βάδισμα, τάση για ρευματισμούς στις αρθρώσεις, σημάδια στα γόνατα. Συχνά ισχνοί και οστεώδεις. Έντονα χαρακτηριστικά, συνήθως μακροπρόσωποι και αδύνατοι. Μακριά μύτη, λεπτός λαιμός, μακρύ πηγούνι, μαλλιά σκούρα ή μαύρα, όχι πολύ άφθονα, αραιά γένια. Συνήθως όχι πολύ όμορφοι.


aq
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Αποφασιστικοί, ήσυχοι, υπομονετικοί, πιστοί. Φιλοσοφικοί, ανθρωπιστές και συνήθως ραφιναρισμένοι, αγαπούν τις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο και τη λογοτεχνία.. έχουν καλό μνημονικό, είναι λογικοί και πραγματιστές. Κάθε τι πνευματικό, τους αρέσει και είναι ειλικρινείς και αξιοπρεπείς, επιδιώκουν τις μεταρρυθμίσεις και έχουν προοδευτικές ιδέες. Η φύση τους είναι συμπαθητική, ευχάριστη και γενναιόψυχη. Έχουν έντονες συμπάθειες και αντιπάθειες, πολλές γνωριμίες και κοινωνικότητα. Διαισθητικοί, αποκρυφιστες, ιδιότροποι και εκκεντρικοί κάποτε. Πετυχαίνουν σε δουλειές που απαιτούν επιμέλεια και συγκέντρωση σκέψης ή φιλικές και δημοσιές σχέσεις. Έχουν εφευρετική και λογοτεχνική ικανότητα. Έξυπνοι, με γερή μνήμη και λογική, συγκεντρωμένοι και μορφωμένοι. Καλοί ανθρωπιστές, σταθεροί, επίμονοι, κεφάτοι, εφευρετικοί. Τάση για ψυχισμό ή σοσιαλισμό. Συχνά γίνονται γιατροί. Έχουν πολλούς φίλους.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Μέτριο ανάστημα, τετράγωνο σώμα. Καλοφτιαγμένοι, έχουν την τάση να παχύνουν στη μέση ηλικία. Άσπρο καλό δέρμα, οβαλ ή μακρουλό παχύ πρόσωπο, μαλλιά αχυρόχρωμα ή καστανά. Συνήθως όμορφοι και συμπαθητικοί.


 p 


ΙΧΘΥΕΣ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Καλοί, συμπαθητικοί, νιώθουν αγάπη και εμπιστοσύνη στους άλλους. Ευγενικοί, εγκάρδιοι, φιλόξενοι και μεθοδικοί. Ιδεαλιστές, ευφάνταστοι, ευσυγκίνητοι, δεκτικοί, ήσυχοι, έχουν συχνά ικανότητες για μέντιουμ. Τους αρέσει η λεπτομέρεια και η τάξη. Γρήγορα προσέχουν τα μειονεκτήματα σε πρόσωπα και πράγματα. Δεν έχουν πολύ εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, είναι δειλοί και διστακτικοί. Μερικές φορές απογοητεύονται, είναι αναποφάσιστοι και τους λείπει η ζωτικότητα. Παρουσιάζουν φαινόμενα ψυχομετρίας και τηλεπάθειας. Αγαπούν τη μουσική, τη φύση, τα ζώα. Πετυχαίνουν σε δουλειές που χρειάζονται επιμέλεια και διακριτικότητα ή που φέρνουν μια αλλαγή ή που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια. Γρήγορη αντίληψη, έμπνευση, ευστροφία, καλοσύνη, αβεβαιότητα. Είναι ευμετάβλητοι, επιδεικτικοί, συγκινησιακοί, γεμάτοι πάθος, αφοσιωμενοι, ελεήμονες. Κάποτε γίνονται επιφυλακτικοί και μυστηριώδεις στις ενέργειες τους.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Μέτριο ή κοντό ανάστημα, με κοντά άκρα, με τάση πάχους στην προχωρημένη ηλικία. Πρόσωπο στρογγυλό και παχουλό, χλωμό δέρμα, τάση για προγούλι. Μεγάλα ματιά και στόμα, πυκνά μαλλιά, σκούρα ή μαύρα, μικρά χέρια και πόδια.
 
_______________________________________________________________________
Άραγε φέτος να βάψω τα μαλλιά μου καστανά; 

Αυτή την ερώτηση την κάνουμε στον εαυτό μας σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ακόμα και οι πιο ορκισμένες ξανθιές, μετά από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σκέφτονται να "πετάξουν" μερικές σκουρόχρωμες ανταύγειες.

Μεγάλο βέβαια το δίλημμα... Θα είναι όπως το φανταζόμαστε; Θα βγει στην απόχρωση που θέλω; Θα είναι όπως το είδα στο τάδε περιοδικό; Θα με μεγαλώνει; Ο καιρός ήδη άρχισε να μας δείχνει την χειμωνιάτικη πλευρά του και μας κάνει να θέλουμε να... "χειμωνιάσει λίγο και το χρώμα των μαλλιών μας. 


Γενικά το καστανό είναι ένα χρώμα που ειδικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται must αλλά το βασικό που πρέπει να θυμίζει είναι ότι αν το μαλλάκι σου δεν δείχνει υγιές , τότε και το χρώμα σου δε θα δείχνει καθόλου καλό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αν έχεις αρκετά λευκά θα πρέπει να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο πιο συχνά σχετικά με τα ξανθά μαλλάκια.

Πλούσιο καφέ: το έντονο, πλούσιο, γεμάτο καστανό χρώμα ήταν είναι και θα είναι πάντα must και τώρα επιστρέφει δυναμικά αυτή την εποχή. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα το συγκεκριμένο χρώμα σου δίνει έναν αέρα μυστηρίου που σε κάνει άκρως γοητευτική ενώ αν έχεις σταρένια επιδερμίδα ή πιο σκουρόχρωμη τότε σου ταιριάζει γάντι!

Σκούρο καστανό: το σκούρο καστανό είναι ένα χρώμα που είναι μυστηριώδες που ταιριάζει σχεδόν σε όλες. Στα υπέρ πρέπει να συμπεριλάβουμε οπωσδήποτε το ότι κάνει το δέρμα σου να δείχνει πιο καθαρό αλλά και να δείχνεις πιο αδύνατη αφού το καστανό, είναι ένα χρώμα που σε»κόβει». Το σκούρο καστανό σου ταιριάζει γάντι αν έχεις σταρένια επιδερμίδα σαν την Εύα Λονγκόρια ενώ αν έχεις λευκή επιδερμίδα και πάλι σου ταιριάζει πολύ στο δρόμο που χάραξε η Κίρστεν Στιούαρτ και στη γενικότερη βαμπιρο-μανία που καθιέρωσε το σίκουελ “Twilight”.

Φουντουκί λέω και κλαίω: το φουντουκί είναι ένα χρώμα ζεστό και πολύ κομψό που σε βάζει στην καρδιά της μόδας φέτος. Γλυκό και ρομαντικό το φουντουκί σου ταιριάζει τέλει αν έχεις πιο σταρένια επιδερμίδα και θέλεις να προσαρμοστείς ομαλά από το καλοκαίρι στον χειμώνα χωρίς να κάνεις μεγάλη αλλαγή.

Βαθύ σοκολατί: το χρώμα της σοκολάτας φέτος είναι in παντού: στα μαλλάκια σου, στα νυχάκια σου, στο μακιγιάζ σου. Το βαθύ σοκολατί είναι πολύ βαθιά απόχρωση του καστανού που σου χαρίζει πιο εμφάνιση ενώ σε βάζει στην καρδιά της μόδας. Για πιο παλ αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό λουκ τόλμησε να τα βάψεις σε βαθύ σοκολατί!

Τιπ: τα retro κύματα στα χτενίσματα ή οι αφέλειες σε συνδυασμό με το καστανό σου μαλλάκι , ανεξάρτητα από όποια απόχρωση και αν επιλέξεις, σε βάζουν στην καρδιά της μόδας αλλά και σε μεταμορφώνουν σε πρότυπο ομορφιάς τη νέα σεζόν!

Η μαύρη καλλονή: το μαύρο πολλές αγάπησαν λίγες όμως κατάφεραν να λανσάρουν με απόλυτη επιτυχία. Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ανοιχτόχρωμα μάτια , θυμίζεις Μέγκαν Φοξ με το μαύρο χρώμα στα μαλλάκια σου ενώ αποπνέεις μια γοητεία! Το μαύρο μπορεί να είναι "σκληρό" χρώμα αφού σε "αγριεύει' αλλά είναι απόλυτα σέξι ενώ καλά θα κάνεις να επιλέξεις πιο γλυκεία απόχρωση του καστανού αν θέλεις να αναδείξεις την strawberry sweet ομορφιά σου! 

Περιμένω γνώμες από όλες!!!  Αξίζει τελικά λέτε να το...ρισκάρουμε; No hay comentarios:

Publicar un comentario