English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11/10/11

Κρκιτς: «Δεν επιστρέφω στην Μπαρτσελόνα, στο μυαλό μου έχω μόνο τη Ρόμα"

Ο Μπόγιαν Κρκιτς ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη και στο μυαλό του έχει μόνο τη Ρόμα, αφού όπως εξηγεί ο ίδιος, ουσιαστικά το κεφάλαιο Μπάρτσελόνα έχει κλείσει οριστικά για εκείνον.
Ο 21χρονος επιθετικός φέρει βαρέως τον παραγκωνισμό του από την Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως τα γεγονότα που έδειχναν ότι ο τεχνικός των μπλαουγράνα δεν τον υπολογίζει μίλησαν στον ποδοσφαιρικό εγωισμό του νεαρού άσου της Ρόμα. Έτσι λοιπόν, ο Σερβοκαταλανός Κρκιτς δηλώνει ότι έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την φανέλα την Μπάρτσα, τονίζοντας:
«Αν ο Γκουαρντιόλα με έπαιρνε τηλέφωνο τώρα, δεν θα επέστρεφα στη Μπαρτσελόνα. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, από τότε που μίλησα μαζί του. Δεν μπορούσα να βρω τα σωστά λόγια, όταν συζητούσα μαζί του παλιότερα. Δεν πιστεύω ότι πήρα όσα άξιζα εκεί.
Αποφάσισα να φύγω από την Μπαρτσελόνα την βραδιά του τελικού του Champions League. Γνώριζα ότι δεν θα είμαι βασικός με την Μπαρτσελόνα. Ακόμα και όταν προηγηθήκαμε με 3-1 στο Wembley, δεν με χρησιμοποίησε. Τότε κατάλαβα ότι δεν με υπολόγιζε», κατέληξε.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario