English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

31/10/12

H ισπανική εταιρεία ZARA...πάει Πάφο

Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής ήρθε η ώρα και για την Πάφο να μυηθεί στα ψώνια από τα καταστήματα Zara, Bershka και όλα τα άλλα του ομίλου Inditex.
Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του 2013 όλα τα brands του ομίλου (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterque) θα ανοίξουν στο νέο mall της πόλης Kings Avenue.
Όπως είναι γνωστό, το νέο mall βρίσκεται σε προνομιούχα τουριστική περιοχή της Πάφου και συγκεκριμένα στην συμβολή των Λεωφόρων Τάφων των Βασιλέων και Απ. Παύλου. Ένα μεγαλεπίβολο έργο συνολικού εμβαδού 60.000 τ.μ. περίπου από την κοινοπραξία των εταιρειών Aristo Developers και K. Athienitis Contractors – Developers Ltd.
Τα σχέδια του ομίλου Indidex δεν σταματούν εδώ, καθώς για το 2014 ετοιμάζεται περαιτέρω επέκταση στη Λακατάμια. Η επέκταση θα αφορά και πάλι άνοιγμα καταστημάτων για όλα τα brands του ομίλου στο mall της περιοχής που ετοιμάζεται από την K. Athienitis Contractors – Developers Public Ltd.
Πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι τα νέα καταστήματα θα έχουν ένα πολύ διαφορετικό «ύφος» από ότι έχουμε συνηθίσει, με νέο σχεδιασμό και διακόσμηση.
Σκέψεις για επέκταση γίνονται και για τη Λάρνακα, όπου υπάρχουν ορισμένα από τα brands, όμως όχι όλα. Το επόμενο κατάστημα, το οποίο ενδέχεται να ανοίξει είναι το Pull & Bear, ωστόσο η διαδικασία βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση της κατάλληλης στέγης, με διάφορα κτίρια να είναι υπό συζήτηση.
πηγή: sigmalive

No hay comentarios:

Publicar un comentario