English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

29/10/12

Σάρα Καρμπονέρο VS πριγκίπισσα Λετίθια σε εκδήλωση για την βράβευση του Ίκερ Κασίγιας. Φωτογραφίες

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Campoamor» του Οβιέδο, παρουσία και της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας των Αστουρίων Φελίπε βράβευσε τους Τσάβι Ερνάντεθ και Ίκερ Κασίγιας για την συνολική τους προσφορά στον Ισπανικό αθλητισμό. Ο τίτλος «πρίγκιπες της Αστούριας» αποτελεί την ύψιστη αθλητική διάκριση στην Ισπανία.

Από την συγκεκριμένη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το κορίτσι του Ίκερ, η γνωστή δημοσιογράφος Sara Carbonero. Η όμορφη δημοσιογράφος τράβηξε με την παρουσία της όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων. Παρούσα στην σημαντική αυτή βραδυά ήταν σαφώς και η πριγκίπισσα Lerizia. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν τις δυο γυναίκες και να ασχοληθούν με το ντύσιμο αλλά και την εμφάνισή τους στην εκδήλωση. 


Η Σάρα Καρμπονέρο εμφανίστηκε στην απονομή με ένα κομψό μαύρο φόρεμα του Oscar de la Renta που έφθανε μέχρι το γόνατο και ψιλοτάκουνες nude γόβες.


Δεν θέλησε να φωτογραφηθεί με τον σύντροφό της Ίκερ Κασίγιας καθώς η βραδυά ήταν αποκλειστικά δική του. 


Συνδύασε το φόρεμα κρατώντας μια μαύρη τσάντα Channel και φορώντας παπούτσια Jimmy Choo.



To μακιγιάζ που διάλεξε ήταν αρκετά έντονο με σκοπό να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ενώ τα μαλλιά της τα είχε επιμελώς ατιμέλητα με ανάλαφρες μπούκλες.


Η πριγκίπισσα Letizia επέλεξε μια κομψή μαύρη μπλούζα και μια άσπρη φούστα που έφθανε μέχρι το γόνατο του Felipe Valera. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με έναν μαύρο φάκελο και γόβες σε nude απόχρωση.  




Τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς κυματιστά με ένα μάυρο αξεσουάρ που στόλιζε την μια πλευρά του κεφαλιού.



Εσείς ποια από τις δυο εμφανίσεις προτιμάτε;

No hay comentarios:

Publicar un comentario