English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

19/11/12

Να πω ναι στα extensions μαλλιών;

Αν μου πείτε οτι δεν έχετε ζηλέψει ούτε μια φορά τα μακρυά, πλούσια, με όγκο μαλλιά της φίλης, συναδέλφου, συμφοιτήτριας, γνωστής σας...μάλλον πρόκειται για ψεματάκι. 

Αυτές που ανήκετε στην κατηγορία "δαγκωτό κοντό μαλλί" τότε δεν αντιμετωπίζετε κανένα τέτοιο δίλημμα. Όσες όμως βαρεθήκατε να μετράτε πόντο- πόντο το μάκρος των μαλλιών σας κάθε μήνα, έχετε κάθε λόγο να αναρωτιέστε: Να πω ναι ή οχι τελικά στα εξτένσιον; 

Πρόκειται για μια διαδικασία σχετικά εύκολη και όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο διαδεδομένη. Το μόνο που χρειάζετε να αποφασίσετε είναι το χρώμα, το μήκος και την ποιότητα της τρίχας. 

Πες "ναι" στις τρέσες με κλιπ

Διάλεξε το μήκος, το χρώμα αλλά και την ποιότητα της τρίχας και τοποθέτησέ την εύκολα και γρήγορα στα μαλλιά σου χωρίς καμία επιβάρυνση. Μεταμορφώσου σε Ραπουνζέλ από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος αλλά και χωρίς να ταλαιπωρήσεις  τα φυσικά μαλλάκια σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το πως θα τοποθετήσεις την τρέσα για να υπάρχει ομοιομορφία στο αποτέλεσμα. Διατίθεται σε κυματιστό, ίσιο και σγουρό μαλλί καθώς και σε συνθετική αλλά και φυσική τρίχα.

Πες ναι στην τρέσα που ράβεται:

Αν φοβάσαι πως δεν θα τα καταφέρεις με το "βάλε - βγάλε" της τρέσας με κλιπ τότε δεν έχεις παρά να την ράψεις στην τούφα των μαλλιών σου. Η κομμώτρια αναλόγως με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών σου θα σε ενημερώσει για το πόσες τούφες θα χρειαστείς.

Σκέψου καλά πριν καταλήξεις στα εξτένσιον:

Τα εξτένσιον γίνονται ένα με την φυσική σου τρίχα και χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση αν θες να μην ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σου. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες περιποίησης των extension και μην παραμελήσεις την αφαίρεσή τους στο διάστημα που θα σου συστήσει ο/η κομμωτής/τρια.

Προσοχή!


Απαγορεύεται η χρήση σεσουάρ ή οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρικής συσκευής παραγωγής θερμότητας στα σημεία συγκόλλησης του φυσικού μαλλιού με τα extensions, προς αποφυγή αποκόλλησης του extension.

Στο λούσιμο θα πρέπει να ξεχωρίζεις τα μαλλιά σου σε μικρές τούφες με σκοπό να ξεμπερδευτούν καλά χωρίς να βάλεις conditioner στις ενώσεις των εξτένσιον.

Ο,τι κι αν αποφασίσεις να θυμάσαι πως...η προσωπικότητά σου είναι αυτή που θα τραβήξει τα βλέμματα! 


 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario