English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27/1/13

11χρονος Ισπανός μαθητής σκηνοθέτησε την απαγωγή του

Σε μια πρωτοφανή κίνηση… απελπισίας προχώρησε 11χρονος μαθητής από την Ισπανία, ο οποίος έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει την απαγωγή του, προκειμένου να αποτρέψει την συνάντηση των γονιών του με το δάσκαλό του, γιατί οι επιδόσεις του στο σχολείο δεν ήταν και τόσο καλές.

Οι γονείς του παιδιού επρόκειτο να συναντήσουν τον δάσκαλο για να συζητήσουν. Η ιδέα αυτής της συνάντησης τρομοκράτησε τόσο το αγόρι που προφανώς προέβλεψε άσχημες συνέπειες για τον ίδιο, ώστε προτίμησε να σκηνοθετήσει την απαγωγή του ως…αντιπερισπασμό. Έστειλε λοιπόν από το κινητό του, γραπτό μήνυμα στον πατέρα του με το οποίο γνωστοποιούσε την απαγωγή του.

Ο πατέρας του, αστυνομικός στην πόλη Xinzo de Limia, κάλεσε αμέσως τον γιό του, ο οποίος του είπε ότι τον άρπαξαν την ώρα που έβγαζε έξω τα σκουπίδια και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου αλλά δεν ήξερε που τον πήγαιναν.

Στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι δεν είχε καλό σήμα και έκλεισε. Ανήσυχος, ο πατέρας, ειδοποίησε τους συναδέλφους του και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 11χρονου, με μπλόκα και έκτακτες ανακοινώσεις στα δελτία ειδήσεων, ενώ υπήρξε κινητοποίηση ακόμη και προς τα σύνορα με την Πορτογαλία σε περίπτωση που ο «απαγωγέας» προσπαθούσε να φύγει από την χώρα.

Η αναστάτωση συνεχίστηκε για περίπου 2 ώρες, μέχρι που ο πατέρας παρατήρησε ότι έλειπαν τα κλειδιά ενός δεύτερου διαμερίσματος που ανήκε στην οικογένεια. Έσπευσε εκεί όπου και βρήκε σώο και αβλαβή τον γιο του.

Ο μικρός εξήγησε ότι είχε τρομοκρατηθεί από την προοπτική της συνάντησης των γονιών του με τον δάσκαλο.

Οι κακοί βαθμοί του αγοριού αποτέλεσαν ισχυρό κίνητρο για την πρωτοφανή του απόφαση. Ευτυχώς η αστυνομία κινήθηκε νομικά, θεωρώντας το επεισόδιο μια ατυχή φάρσα. Άγνωστο αν οι γονείς του μικρού θα δείξουν την ίδια επιείκεια.


Πηγή: ethnos.gr

No hay comentarios:

Publicar un comentario