English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

9/9/13

Παράπονα προς τη Μπαρτσελόνα απο τον Αμπιντάλ

 

Είναι ο άνθρωπος που έγινε σύμβολο αγώνα, προσπάθειας και θάρρους. Ο Ερίκ Αμπιντάλ αντιμετώπισε με κουράγιο την περιπέτεια της υγείας του, κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα στο συκώτι και επανήλθε στην αγωνιστική δράση, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους.
Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, η Μπαρτσελόνα στην οποία ανήκε, τον στήριξε και του συμπαραστάθηκε, κάτι που οδήγησε πολλούς στο – βιαστικό όπως αποδείχτηκε – συμπέρασμα πως ο Γάλλος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «Μπλαουγκράνα». Τελικά οι Καταλανοί δεν του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα ο Αμπιντάλ να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στην «L’Equipe» για τις μέρες που προηγήθηκαν την υπογραφή του συμβολαίου του με τη Μονακό και έκανε μια εκτίμηση που θα συζητηθεί. «Αν προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, θα συνέχιζα σίγουρα στην ομάδα. Ξέρω πως θα έκανε τα πάντα για να με κρατήσει. Ο Πεπ είναι φίλος μου. Τον εκτιμώ τόσο ως προπονητή, όσο και ως άνθρωπο και συνομιλώ μαζί του πολύ συχνά», είπε ο Αμπιντάλ.

Στη συνέχεια εξέφρασε ένα παράπονο προς τη διοίκηση της «Μπάρτσα». «Όσο πλησίαζε η λήξη του συμβολαίου μου, περίμενα να με καλέσουν να συζητήσουμε την ανανέωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις δύο ενδεχόμενα ισχύουν. Ή υπάρχει συμφωνία, ή οι δρόμοι μας χωρίζουν. Τελικά οι άνθρωποι της ομάδας επέλεξαν τον δεύτερο δρόμο. Κρίμα, γιατί περίμενα πως θα έμενα στη Βαρκελώνη», σημείωσε με παράπονο.

Η νέα του ομάδα, ωστόσο, είναι φιλόδοξη και με υψηλούς στόχους. «Είμαι ευτυχισμένος στη Μονακό. Είναι μια νέα, αλλά πολύ καλή ομάδα. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και θέλω να ζήσω με τη φανέλα της πολλές χαρές. Αν και ήταν δύσκολο να αποχαιρετίσω τη Μπαρτσελόνα, τώρα είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξη της υπόθεσής μου», τόνισε ο Ερίκ Αμπιντάλ.
Πηγή: sport-fm.gr

No hay comentarios:

Publicar un comentario