English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

4/9/13

O Lionel Messi υποστηρίζει την Μαδρίτη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020

Ο Λιονέλ Μέσι στηρίζει την υποψηφιότητα της Μαδρίτης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, με μήνυμα που έστειλε από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Αργεντινής.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, φωτογραφήθηκε μάλιστα με τον πρόεδρο της ισπανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αλεχάντρο Μπλάνκο, κρατώντας πανό με το σήμα της υποψηφιότητας της Μαδρίτης.

«Πιστεύω ότι η υποψηφιότητα έχει πολλές πιθανότητες, αφού υπάρχουν οι υποδομές σε όλα τα αθλήματα», είπε ο Μέσι. «Θα είναι καλό για τον αθλητισμό να αναλάβει τους αγώνες η Μαδρίτη, αφού η Ισπανία διαθέτει πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου».

Ο Μέσι δεν συμμετείχε σε βίντεο προώθησης της υποψηφιότητας στο οποίο ήταν παρόντες αρκετοί αθλητές. Ο Αλεχάντρο Μπλάνκο, δικαιολόγησε τον Μέσι λέγοντας: «Δεν αρνήθηκε ποτέ να στηρίξει την υποψηφιότητα της Μαδρίτης. Απλά, την ημέρα των γυρισμάτων  ο Μέσι είχε υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα».

Υποψήφιες πόλεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 είναι επίσης η Κωνσταντινούπολη και το Τόκιο. Η απόφαση θα ανακοινωθεί το Σάββατο, μετά την ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στο Μπουένος Αϊρες.  
πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

No hay comentarios:

Publicar un comentario