English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

3/11/11

Σε μερική ανεργία οι εργαζόμενοι μεγάλου εργοστασίου στην Ισπανία

Σε μερική ανεργία θα θέσει 6.700 Ισπανούς εργαζόμενους, μεγάλη εταιρεία αυτοκινήτων στη Σαραγόσα, η οποία είναι γερμανική θυγατρική αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως αναφέρει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε.
“Θα μειώσουμε την παραγωγή στο εργαστάσιό μας στη Σαραγόσα”, αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της εταιρείας.
Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες το μέτρο αυτό στους εργαζόμενούς της, οι οποίοι θα αποζημιωθούν μερικώς για τους χαμένους μισθούς τους από το ισπανικό κράτος. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Σαραγόσα δεν θα εργαστούν για τρεις εβδομάδες μεταξύ του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, στη διάρκεια των οποίων το εργοστάσιο δεν θα λειτουργεί. Για την επόμενη χρονιά η κατάσταση δεν φαίνεται να είναι καλύτερη.
“Η παραγωγή στη Σαραγόσα θα μειωθεί από τις 37.000 μονάδες στις 33.000 το 2012″, δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος, σύμφωνα πάντα με τη γερμανική εφημερίδα, την ώρα που το εργοστάσιο έχει τη δυνατότητα να παράγει έως και 46.000 αυτοκίνητα το χρόνο.

No hay comentarios:

Publicar un comentario