English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

19/11/12

Άραγε φέτος να βάψω τα μαλλιά μου καστανά;



Αυτή την ερώτηση την κάνουμε στον εαυτό μας σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ακόμα και οι πιο ορκισμένες ξανθιές, μετά από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σκέφτονται να "πετάξουν" μερικές σκουρόχρωμες ανταύγειες.

Μεγάλο βέβαια το δίλημμα... Θα είναι όπως το φανταζόμαστε; Θα βγει στην απόχρωση που θέλω; Θα είναι όπως το είδα στο τάδε περιοδικό; Θα με μεγαλώνει; Ο καιρός ήδη άρχισε να μας δείχνει την χειμωνιάτικη πλευρά του και μας κάνει να θέλουμε να... "χειμωνιάσει λίγο και το χρώμα των μαλλιών μας. 


Γενικά το καστανό είναι ένα χρώμα που ειδικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται must αλλά το βασικό που πρέπει να θυμίζει είναι ότι αν το μαλλάκι σου δεν δείχνει υγιές , τότε και το χρώμα σου δε θα δείχνει καθόλου καλό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αν έχεις αρκετά λευκά θα πρέπει να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο πιο συχνά σχετικά με τα ξανθά μαλλάκια.

Πλούσιο καφέ: το έντονο, πλούσιο, γεμάτο καστανό χρώμα ήταν είναι και θα είναι πάντα must και τώρα επιστρέφει δυναμικά αυτή την εποχή. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα το συγκεκριμένο χρώμα σου δίνει έναν αέρα μυστηρίου που σε κάνει άκρως γοητευτική ενώ αν έχεις σταρένια επιδερμίδα ή πιο σκουρόχρωμη τότε σου ταιριάζει γάντι!

Σκούρο καστανό: το σκούρο καστανό είναι ένα χρώμα που είναι μυστηριώδες που ταιριάζει σχεδόν σε όλες. Στα υπέρ πρέπει να συμπεριλάβουμε οπωσδήποτε το ότι κάνει το δέρμα σου να δείχνει πιο καθαρό αλλά και να δείχνεις πιο αδύνατη αφού το καστανό, είναι ένα χρώμα που σε»κόβει». Το σκούρο καστανό σου ταιριάζει γάντι αν έχεις σταρένια επιδερμίδα σαν την Εύα Λονγκόρια ενώ αν έχεις λευκή επιδερμίδα και πάλι σου ταιριάζει πολύ στο δρόμο που χάραξε η Κίρστεν Στιούαρτ και στη γενικότερη βαμπιρο-μανία που καθιέρωσε το σίκουελ “Twilight”.

Φουντουκί λέω και κλαίω: το φουντουκί είναι ένα χρώμα ζεστό και πολύ κομψό που σε βάζει στην καρδιά της μόδας φέτος. Γλυκό και ρομαντικό το φουντουκί σου ταιριάζει τέλει αν έχεις πιο σταρένια επιδερμίδα και θέλεις να προσαρμοστείς ομαλά από το καλοκαίρι στον χειμώνα χωρίς να κάνεις μεγάλη αλλαγή.

Βαθύ σοκολατί: το χρώμα της σοκολάτας φέτος είναι in παντού: στα μαλλάκια σου, στα νυχάκια σου, στο μακιγιάζ σου. Το βαθύ σοκολατί είναι πολύ βαθιά απόχρωση του καστανού που σου χαρίζει πιο εμφάνιση ενώ σε βάζει στην καρδιά της μόδας. Για πιο παλ αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό λουκ τόλμησε να τα βάψεις σε βαθύ σοκολατί!

Τιπ: τα retro κύματα στα χτενίσματα ή οι αφέλειες σε συνδυασμό με το καστανό σου μαλλάκι , ανεξάρτητα από όποια απόχρωση και αν επιλέξεις, σε βάζουν στην καρδιά της μόδας αλλά και σε μεταμορφώνουν σε πρότυπο ομορφιάς τη νέα σεζόν!

Η μαύρη καλλονή: το μαύρο πολλές αγάπησαν λίγες όμως κατάφεραν να λανσάρουν με απόλυτη επιτυχία. Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ανοιχτόχρωμα μάτια , θυμίζεις Μέγκαν Φοξ με το μαύρο χρώμα στα μαλλάκια σου ενώ αποπνέεις μια γοητεία! Το μαύρο μπορεί να είναι "σκληρό" χρώμα αφού σε "αγριεύει' αλλά είναι απόλυτα σέξι ενώ καλά θα κάνεις να επιλέξεις πιο γλυκεία απόχρωση του καστανού αν θέλεις να αναδείξεις την strawberry sweet ομορφιά σου! 

Περιμένω γνώμες από όλες!!!  Αξίζει τελικά λέτε να το...ρισκάρουμε; 



No hay comentarios:

Publicar un comentario