English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

15/9/13

Ισπανία: Υπέγραψε ως το 2018 στη Ρεάλ ο Ρονάλντο

Με την ευχή να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής για πάντα στη Ρεάλ, η ισπανική ομάδα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέκτειναν τη συνεργασία τους ως το 2018, με τον Πορτογάλο να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πλανήτη.
«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και θα παραμείνει για πάντα παίκτης της Ρεάλ», τόνισε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά τις υπογραφές στα έγγραφα της νέας συνεργασίας, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
«Είναι μια θαυμάσια ημέρα για το σύλλογο. Κάναμε το όνειρο κάθε οπαδού μας πραγματικότητα», πρόσθεσε ο πρώτος τη τάξει παράγοντας της διάσημης ισπανικής ομάδας.
Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο υπογράμμισε πως «είναι μια αρκετά σημαντική ημέρα στη ζωή μου. Με τη συμφωνία αυτή είναι αρκετά χαρούμενος και αποφασισμένος να συνεχίσω στην ομάδα περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τη Ρεάλ. Ελπίζω να παραμείνω εδώ ως το τέλος της καριέρας μου».
Οι ετήσιες «καθαρές» απολαβές του «CR7» θα ανέρχονται στα 17 εκατομμύρια ευρώ για καθένα από τα επόμενα πέντε χρόνια, ένα εκατομμύριο περισσότερα από τα 16 που ήδη κερδίζει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα.
Να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος σταρ θα διατηρήσει το καθεστώς που θα του αποφέρει πάνω από το 50% των εσόδων τα οποία απορρέουν από τη διαχείριση της εικόνας του, όμως και η Ρεάλ θα διατηρήσει ένα τμήμα.
naftemporiki.gr

No hay comentarios:

Publicar un comentario