English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17/9/13

Ισπανία: Ψάχνουν τον νικητή του Λόττο ένα χρόνο μετά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχές ψάχνουν έναν πολίτη για χρήματα. Όμως στη Λα Κορούνια, ο δήμαρχος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον νικητή της λοταρίας του περασμένου έτους και να του δώσει 4,7 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που κέρδισε ο τυχερός λαχνός στο τζακ ποτ.
Το μαγικό χαρτάκι- το οποίο αγοράστηκε πριν την κλήρωση της 30ης Ιουνίου του 2012- βρέθηκε πρόσφατα σε ένα κατάστημα με λαχεία και παραδόθηκε στις τοπικές αρχές.

"Θα είμαι ο πρώτος Ισπανός δήμαρχος ο οποίος ψάχνει  έναν εκατομμυριούχο όχι για να του ζητήσει χρήματα, αλλά για να δώσει", είπε ο δήμαρχος της Λα Κορούνια, Carlos Negreira.
Το νικητήριο λόττο φιγουράρει πλέον στην ιστοσελίδα του δημαρχείου για απολεσθέντα αντικείμενα , όπου συνήθως γίνονται ανακοινώσεις για  κινητά τηλέφωνα, κλειδιά και πορτοφόλια.

"Αν ο νικητής δεν εμφανιστεί στα επόμενα δύο χρόνια, το εισιτήριο θα παραδοθεί στο άτομο που το βρήκε," είπε ο Δήμαρχος.
Ωστόσο, οι αρχές δεν αποκαλύπτουν ακριβώς πότε ή που αγοράστηκε το λαχείο, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα το επιστρέψουν σε αυτόν που πραγματικά του  ανήκει και ο οποίος θα ξέρει αυτές τις λεπτομέρειες.
πηγή: news.gr

No hay comentarios:

Publicar un comentario