English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20/11/11

Στη κάλπη οι δυο Ισπανοί μονομάχοι

Οι δύο «μονομάχοι» των σημερινών βουλευτικών εκλογών στην Ισπανία, καθώς και ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο, ψήφισαν το πρωί στη Μαδρίτη.

Ο επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος ψήφισε σε εκλογικό κέντρο κοντά στην Μονκλόα, έδρα της κυβέρνησης, κάλεσε τους συμπατριώτες του να «μιλήσουν και να αποφασίσουν» μέσω της κάλπης.


Ο ηγέτης των Συντηρητικών, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία, ανέφερε ακόμη ότι είναι «έτοιμος για αυτό που θέλουν οι Ισπανοί».


Ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλφρέδο Πέρεθ Ρουμπαλκάμπα δήλωσε την ώρα που ψήφιζε ότι «η Ισπανία βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι».


«Τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον μας και υπό αυτές τις συνθήκες αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να ψηφίσουμε» σημείωσε ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών, καθώς η αποχή εκτιμάται ότι θα είναι μεγάλη.


«Το μέλλον, περισσότερο από ποτέ, βρίσκεται στα χέρια των πολιτών» δήλωσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο, φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο.

No hay comentarios:

Publicar un comentario